Translation agency • Übersetzungsbüro • Översättningsbyrå • Käännöstoimisto

Yritysasiakkaille

Tekniikan ja yritysviestinnän käännöksiä jo 15 vuotta

Vuonna 2001 perustettu käännöstoimisto Magus palvelee monenlaisia tekniikan alan yrityksiä, jotka toimivat esimerkiksi konepaja-, rakennus- ja autoteollisuudessa sekä tietotekniikan ja sähkötekniikan alalla. Lisäksi Magus on erikoistunut yritysviestinnän, kulttuurin ja markkinoinnin käännöksiin matkailun, kuluttajatuotteiden sekä urheilun ja vapaa-ajan aihepiireissä. Myös sopimusteksteistä ja patenteista Maguksella on pitkä kokemus.

Maguksen asiakkaat ovat pieniä ja keskisuuria yrityksiä ja järjestöjä, jotka arvostavat vankkaa käännösalan asiantuntemusta ja sen mukanaan tuomaa laatua, suoraa ja mutkatonta yhteyttä kääntäjään (käännöstoimiston projektipäällikön sijaan) ja täydellistä toimitusvarmuutta.

Käännöstoimisto Maguksen toiminnasta vastaa yrittäjä Mirka Lahti, joka on ollut alalla vuodesta 1995 lähtien. Mirka on koulutukseltaan filosofian maisteri ja Suomen kääntäjien ja tulkkien liiton (SKTL), Ruotsin asiatekstikääntäjien liiton (SFÖ) ja Saksan kääntäjien ja tulkkien liiton (BDÜ) jäsen. Mirka kääntää itse saksasta ja ruotsista suomeksi, tekee suomen kielentarkistusta ja stilisointia sekä antaa tarvittaessa konsultointia esimerkiksi kielenhuoltoon ja käännöspalveluiden ostoon liittyvissä asioissa.

Kuinka tilaat käännöksen?

Näin tilaat käännöksen:

Pyydä tarjous

Lähetä tekstisi meille ja pyydä tarjous!

Tarjoamamme palvelut

Käännöstoimisto Maguksen palveluihin kuuluvat käännökset saksasta ja ruotsista suomeksi, mutta kysy rohkeasti myös muita kielipareja. Tarjoamme myös suomen kielenhuoltopalveluita ja kielikonsultointia.

Tekniikan käännökset

  • esim. konepaja-, rakennus- ja autoteollisuudelle sekä tietotekniikan ja sähkötekniikan käännökset
  • käyttö-, huolto- ja asennusohjeet, esitteet, vaaatimustenmukaisuusvakuutukset, turvallisuusmääräykset, teknisten alojen yritysviestintä, patentit

Yritysviestintä ja markkinointi

  • Matkailu, kuluttajatuotteet, vaateteollisuus, urheilu ja vapaa-aika
  • Esitteet, verkkosivut, asiakaslehdet, mainosteksti, sosiaalinen media, sopimukset

Asiakkaiden kertomaa:

Teknotrans AB

Olemme hyvin tyytyväisiä yhteistyöhön Mirkan kanssa ja voimme suositella häntä hyvin lämpimästi.

lue lisää

Ei tuloksia

Hakemaasi sivua ei löytynyt. Yritä muuttaa hakuasi, tai käytä yläpuolella olevaa navigointia löytääksesi kirjoituksen.

By using this website you agree to accept our Privacy Policy and Terms & Conditions