Translation agency • Übersetzungsbüro • Översättningsbyrå • Käännöstoimisto
Mirka Lahti

Mirka Lahti

Yrittäjä, kääntäjä

Käännöstoimisto Maguksen toiminnasta vastaa yrittäjä Mirka Lahti, joka on ollut alalla vuodesta 1995 lähtien. Mirka on koulutukseltaan filosofian maisteri ja Suomen kääntäjien ja tulkkien liiton (SKTL), Ruotsin asiatekstikääntäjien liiton (SFÖ) ja Saksan kääntäjien ja tulkkien liiton (BDÜ) jäsen. Mirka kääntää itse saksasta ja ruotsista suomeksi, tekee suomen kielentarkistusta ja stilisointia sekä antaa tarvittaessa konsultointia esimerkiksi kielenhuoltoon ja käännöspalveluiden ostoon liittyvissä asioissa.
Käännöstoimisto Magus on kokenut ja luotettava kumppani teknisen alan ja yritysviestinnän käännöksissä saksasta ja ruotsista suomeksi. Toiminnasta vastaa yrittäjä ja monikielisen viestinnän asiantuntija Mirka Lahti, jolla on 20 vuoden kokemus alalta.

Yrityksen nimi Magus on latinaa ja tarkoittaa tietäjää, taikuria tai maagia. Sitä kääntäjä nimenomaan tekee – hakee tietoa ja loihtii käännöksen, joka välittää lähtötekstin viestin toiselle kielelle ja toiseen kulttuuriin. Poppakonsteja hyvän ja sujuvan käännöksen syntyyn ei kuitenkaan ole, vaan kyseessä on vaativa asiantuntijatyö, jonka pohjalla on vuosien koulutus ja kokemus.

Pyydä tarjous

Lähetä tekstisi meille ja pyydä tarjous!

By using this website you agree to accept our Privacy Policy and Terms & Conditions