Translation agency • Übersetzungsbüro • Översättningsbyrå • Käännöstoimisto

Tjänster till företagskunder:

Översättning av tekniska texter och företagskommunikation med 15 års erfarenhet

Översättningsbyrå Magus grundades år 2001. Magus arbetar med många slags teknikföretag som verkar t.ex. inom verkstads-, bygg- och bilindustrin samt inom datateknik och elteknik. Därtill har Magus specialiserat sig på texter kring företagskommunikation, kultur och marknadsföring, konsumentprodukter, sport och fritid. Magus har en lång erfarenhet av avtalstexter och patent.

Magus kunder består av små och medelstora företag och organisationer som uppskattar en gedigen sakkunskap och hög kvalitet på översättningarna, en direkt och otvungen kontakt med översättaren (i stället för med projektchefen på en översättningsbyrå) och fullständig leveranssäkerhet.

Översättningsbyrå Magus drivs av entreprenören Mirka Lahti. Hon har arbetat i branschen sedan 1995. Mirka är filosofie magister samt medlem av Finlands översättar- och tolkförbund (FÖTF), Sveriges facköversättarförening och Tysklands översättar- och tolkförbund (BDÜ). Mirka översätter själv från tyska och svenska till finska, språkgranskar och stiliserar på finska samt ger råd och hjälp t.ex. när det gäller språkvård och inköp av översättningstjänster.

Såhär beställer du en översättning

Såhär beställer du en översättning.

Begär offert

Skicka din text till oss och begär offert!

Vi erbjuder

Översättningsbyrå Magus tjänster omfattar främst översättningar från tyska och svenska till finska, men vi kan också erbjuda andra språkpar. Vi erbjuder därtill finsk språkvård och språkkonsultering.

Tekniska översättningar

  • ex. för verkstads-, bygg- och bilindustrin samt datateknik och elteknik
  • bruks-, service- och monteringsanvisningar, broschyrer, försäkran om överensstämmelse, säkerhetsföreskrifter, företagskommunikation inom teknik, patent

Företagskommunikation och marknadsföring

  • Turism, konsumtionsvaror, beklädnadsindustri samt sport och fritid
  • Brosyrer, webbsidor, kundtidningar, reklamtexter, sociala nätverk, avtal

Så säger våra kunder:

Teknotrans AB

Vi är mycket nöjda med samarbetet med Mirka och ger henne våra bästa rekommendationer.

läs mer

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

By using this website you agree to accept our Privacy Policy and Terms & Conditions